Dungeons 4 laat het absolute kwaad los op de Overworld

Pas op voor de wereldverbeteraars, want er is oorlog op komst. Uitgever Kalypso Media en interne ontwikkelaar Realmforge Studios hebben Het Absolute Kwaad losgelaten op de Overwereld met de officiële lancering van Dungeons 4, het langverwachte vervolg op de Dungeons-serie.
Luid de noodklok en bereid je vallen voor, want Dungeons 4 is nu vanaf dag één verkrijgbaar op Xbox Game Pass voor console en pc en is verkrijgbaar in Standaard- of Deluxe-edities op Xbox Series X|S, Windows PC en PlayStation 5. De Deluxe Edition biedt helse extra’s voor de meest gewaagde minions, waaronder het digitale artbook, de exclusieve Dungeons 3 Evil Hand Legacy Skin, de Thalya Legacy ‘Evil and Good’ skin, de geremasterde Storming of Dollaran Map uit Dungeons 3 en de officiële Dungeons 4 Soundtrack. Zorg voor de overwinning op de helden van de Overworld. Met grotere kerkers, een uitgebreide Overworld, verbeterde co-op play, meer kwaadaardige wezens en de toevoeging van de woedende Dwergen, heeft Evil er nog nooit zo goed uitgezien!

Voortbouwend op het succes van de iconische Dungeons-serie, laat Dungeons 4 het kwaad los op de Overworld met een mix van real-time strategie, simulatie en dungeon management gameplay. Het verhaal volgt de Duistere Elf Thalya, onlangs teruggekeerd uit haar gevangenschap, terwijl ze chaos zaait in de Overwereld en uiteindelijk samenwerkt met een zeer onwaarschijnlijke partner, samen met de belichaming van het opnieuw geïncarneerde Absolute evil, baby Evil – Gorgu. Versterkt met een nieuw, op vaardigheden gebaseerd Perk-systeem en Baby Evil aan haar zijde, is Thalya er zeker van dat ze de goede krachten voor eens en altijd zal overwinnen.

Alsof Thalya nog niet genoeg te verwerken had, hebben de ontwikkelaars van Realmforge besloten om Dungeons 4 nog uitdagender te maken door een nieuwe tegenstander toe te voegen. Dwergen zijn gearriveerd in Dungeons 4, klaar om vernietiging te tunnelen door zorgvuldig ontworpen kerkers om te voorkomen dat Het Absolute Kwaad de prachtige Overwereld verandert in het meest plezierige vakantieparadijs van het Kwaad. Bereid je voor op de aanval van de Dwergen door ervoor te zorgen dat de Dungeon goed wordt beschermd door vallen en vol zit met minions die klaar staan om die vervelende indringers te dwarsbomen. Denk je dat het Absolute Evil hier zou stoppen? Absoluut niet! Degenen die dapper genoeg zijn om het op te nemen tegen de krachten van het goede, kunnen een kwaadaardig maatje meenemen op avontuur met dynamische coöp-multiplayer voor twee spelers, die dezelfde kerker beheren en besturen met een gezamenlijke visie op het kwaad.

Wat zou een nieuwe Dungeons-game zijn zonder de vertelkunst van de geliefde verteller? De ontegenzeggelijk charmante en fan-favoriete Engelse verteller Kevan Brighting keert terug naar het bloedbad om verslag te doen van elke verovering en nuttig… of in elk geval bevredigend commentaar te geven tijdens de hele campagne.

Dungeons 4 is nu uit, met Xbox Game Pass voor console en PC en is ook verkrijgbaar op Xbox Series X|S, Steam (18.00 uur), Epic Games Store (18.00 uur) en PlayStation 5. De PC-edities die verkrijgbaar zijn op Steam, de Microsoft Store en de Epic Games Store bevatten een “bètaversie” van een level-editor, waarmee gebruikers hun eigen content kunnen maken en verspreiden.

Dungeons 4 brengt The Absolute Evil in 2024 naar de Nintendo Switch.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password