Dungeon building management sim Naheulbeuk’s Dungeon Master lanceert 15 november

Luister goed, dungeon keepers: indie-ontwikkelaar Artefacts Studio heeft in samenwerking met Dear Villagers onthuld dat hun aankomende duivelse dungeon creator Naheulbeuk’s Dungeon Master op 15 november wordt gelanceerd op Steam, GOG en de Epic Games Store. Met dit nieuwste deel in de veelgeprezen The Dungeon of Naheulbeuk-franchise kunnen spelers hun eigen gekke, vervloekte kerker maken en aanpassen.

Om deze aankondiging te vieren, hebben we een geheel nieuwe trailer toegevoegd om spelers een idee te geven van hoe ze de meest slinkse kerker kunnen maken. Hier zijn een paar tips om je carrière als architect van het kwaad te starten:

  • Creëer een niet te missen taverne om het toerisme te verhogen. Speel in op de behoeften van je klanten om je Pens Adviseur-rating te verhogen en je inkomen een boost te geven!
  • Produceer veel grondstoffen, gereedschap en wapens. Sla deze op voor bonussen of verkoop ze op de markt om de fondsen van je kerker te verhogen.
  • Koop schatten en relikwieën om je gangen te versieren. Het is de perfecte manier om prestige aan je huis toe te voegen en avonturiers aan te trekken. Maar wees op je hoede voor indringers. Zet vallen en huur bewakers in om je kerker te verdedigen!
  • Level je bewakers om ze vervolgens op rooftocht te sturen om grondstoffen van andere kerkers te verzamelen. Maar wees gewaarschuwd; je rivalen zullen indringers sturen om hetzelfde te doen.
  • Houd het personeel tevreden om stakingen te voorkomen! Zo voorkom je vertragingen bij het openen van je kerker…De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password