Dungeon building management sim Naheulbeuk’s Dungeon Master is nu uit op PC

Luister goed, dungeon keepers: indie-ontwikkelaar Artefacts Studio heeft vandaag in samenwerking met Dear Villagers hun duivelse dungeon creator . management sim Naheulbeuk’s Dungeon Master uitgebracht op PC via Steam, GOG en de Epic Games Store voor €24,99, met een lanceringskorting van 10% die een week lang beschikbaar is. Consoleversies volgen volgend jaar en je kunt je verlanglijstje op PlayStation- en Xbox-platforms zetten.

In dit nieuwste deel van de veelgeprezen The Dungeon of Naheulbeuk-franchise kunnen spelers hun eigen gekke, vervloekte kerker maken en aanpassen. Stel je de Evil Genius-serie voor en ontmoet Dungeon Keeper in het Naheulbeuk-universum. Om deze lancering te vieren, heeft Dear Villagers een nieuwe lanceringstrailer uitgebracht, evenals een gameplaystream door veteraanactrice en The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos-ster Felicia Day!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password