Dungeon Alchemist zorgt voor koude rillingen met de Winter Wonderland Update

Dungeon Alchemist, de AI-gestuurde mapmaking applicatie voor fantasy games, heeft zojuist zijn derde grote content update gelanceerd.

De Winter Wonderland content update is zonder extra kosten beschikbaar voor alle bezitters van Dungeon Alchemist op Steam! Laat het sneeuwen en bedek alle objecten buiten in een gezellige witte deken, of voeg gloednieuwe winterthema’s toe zoals sneeuwpoppen, ijstronen of wat je maar wilt. Met meer dan 500 nieuwe assets en een reeks glimmende nieuwe functies kunnen mapmakers creatiever te werk gaan dan ooit tevoren!
In 2021 lanceerden Wim De Hert en Karel Crombecq een Kickstarter-campagne om het concept van een AI-gestuurde mapmaking-applicatie te financieren en haalden prompt 2,4 miljoen euro op, waardoor het een van de tien meest gefinancierde boardgame Kickstarter-projecten aller tijden werd.

Dungeon Alchemist heeft sindsdien de role-playing ervaring van TTRPG spelers naar een hoger niveau getild, en heeft een gemeenschap opgebouwd van meer dan 100.000 gebruikers die hun creaties met elkaar delen, en hen inspireren om steeds indrukwekkendere kaarten te maken.
 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password