Dune: Awakening, een survival MMO in het Dune Universum aangekondigd op gamescon!

Aangekondigd tijdens Gamescom’s Opening Night Live, een “ambitieuze” survival MMO die zich afspeelt in het Dune universum is in aantocht. Dune: Awakening is de nieuwste game van Conan Exiles-ontwikkelaar Funcom en “haalt inspiratie uit zowel de romans van Frank Herbert als de Academy Award-winnende film van Denis Villeneuve, terwijl het spannende nieuwe mogelijkheden in de franchise verkent.” De game komt uit op PC, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Wanneer spelers Arrakis niet te voet verkennen, kunnen ze hun oogstmachine inzetten en beschermen tegen rivaliserende facties in “snelle, dodelijke gevechten die naadloos overgaan van gepantserde grondwagens naar ornithopters in de lucht”. Het persbericht maakt ook melding van een soort rangorde binnen het spel, waarin spelers kunnen stijgen door zorgvuldig te plotten en invloed op te bouwen.

Dune: Awakening komt naar de PC, PlayStation 5, en Xbox Series X|S. Het spel is momenteel verkrijgbaar als verlanglijstje op Steam, en je kunt je nu aanmelden voor de Beta op de officiële website.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password