Duiven voor iedereen: Headbangers Rhythm Royale aangekondigd voor Xbox Game Pass

Glee-Cheese en Team17 Digital hebben vandaag onthuld dat de op ritme gebaseerde battle royale game Headbangers Rhythm Royale op 31 oktober wordt gelanceerd in Xbox Game Pass voor Xbox en PC. Headbangers Rhythm Royale komt op dezelfde dag ook naar de pc, Nintendo Switch, PlayStation 4 en PlayStation 5. Spelers worden uitgenodigd om te tikken, klappen en rappen om hun weg naar de overwinning te vinden in een reeks manische muzikale minigames tegen 29 andere duiven die door spelers bestuurd worden. Zo krijgen ze eindelijk antwoord op de eeuwenoude vraag ‘Wat gaat er in hun hoofd om?

Het antwoord op deze vraag, zoals elke zichzelf respecterende duif je zal vertellen, is muziek, en spelers springen met de staart vooruit in een mix van minigames die hun geheugen, ritme, reflexen, reactietijd en rapvermogen testen. Zo kunnen ze hun ongelofelijke geheugenvaardigheden laten zien door de instructies van de commandant te kopiëren in Yes Commander; piano spelen met een katapult (ja echt) in First Piano Shooter; als eerste het zonnestelsel in in To The Sky; en nog veel meer in alle 23 minigames.

Samenkomen is de tweede favoriete bezigheid van duiven (na headbangen), en met cross-platform online multiplayer is geen duif te dichtbij (of te ver weg) om mee te doen aan de Headbangers Rhythm Royale pret, ongeacht het platform van hun keuze. Met honderden aanpasbare opties die je kunt kopen met lekkere broodkruimels die je in de game verdient door tot Master Headbanger gekroond te worden, kunnen spelers hun duif snoeien en perfectioneren door van alles te combineren, van luipaardprintpakjes en westernhoeden tot haaienhoofden en … televisielichamen voordat ze de dansvloer op zweven.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password