Duistere datingsim My Lovely Empress en Ghibli-geïnspireerd fantasieavontuur Altheia: The Wrath of Aferi aangekondigd door Neon Doctrine

Neon Doctrine – een toonaangevende Zuidoost-Aziatische game-uitgever van populaire indie-titels als Yuppie Psycho, The Legend of Tianding, Lamentum en de veelgeprezen SIMULACRA-serie – heeft vandaag tijdens de Xbox Digital Broadcast op de Tokyo Game Show 2023 twee belangrijke games onthuld: het door Ghibli-geïnspireerde fantasieavontuur Altheia van onafhankelijke ontwikkelaar MarsLit Games: The Wrath of Aferi en My Lovely Empress, het nieuwste deel in de door fans geliefde gothic comedy horror sim-serie van GameChanger Studio

Altheia: The Wrath of Aferi

Duik in een fantastische wereld vol magie en monsters in Altheia: The Wrath of Aferi, een avonturenspel geïnspireerd door de The Legend of Zelda-serie en de filmografie van Studio Ghibli.

Altheia: In The Wrath of Aferi ga je op avontuur in de gevaarlijke wereld van Atarassia als Lili, een jong meisje dat kapot is van de dood van haar moeder door toedoen van de mysterieuze, corrumperende Void. Terwijl ze met tegenzin haar Guardian-krachten omarmt, sluit ze een verbond met de moedige Monk in opleiding, Sadi.

Samen wagen de twee zich in het onbekende land Atarassia, waar ze hun verstand, wilskracht, wapens en magie moeten combineren om complexe mechanische puzzels te voltooien, kronkelige kerkers te verkennen en het op te nemen tegen gigantische monsters. In hun poging om eindelijk hun families te wreken, moeten ze de heldhaftige rollen van Guardian en Monk op zich nemen en de kwaadaardige god, de Void, verslaan.
My Lovely Empress 

Neon Doctrine en GameChanger Studios zijn terug met My Lovely Empress, de bevredigende en meeslepende afsluiter van de geliefde “My Lovely…”-trilogie van games (My Lovely Wife en My Lovely Daughter), die het best kan worden omschreven als een dating sim meets demonic creature collector meets empire management-serie.

Breng de zaken van een hele natie in balans met zaken van het hart in My Lovely Empress. Kruip in de huid van keizer Hong, heerser van het Crimson Empire, en roep de krachtige maar verboden Yaoguai entiteiten op om je te helpen bij je keizerlijke taken. In dienst van de Yaoguai geef je je bovennatuurlijke bondgenoten meer macht en bouw je aan de welvaart van je natie. Elk van hen heeft unieke vaardigheden om je te helpen bij het oplossen van moeilijke keizerlijke uitdagingen, het afdwingen van je wil in de samenleving en het verbeteren van het welzijn van je burgers.

Maar terwijl je je natie naar grootheid brengt door de behoeften van je volk te beheren en door slimme diplomatieke transacties met andere heersers, krijg je de keuze: ben je tevreden met wat je hebt opgebouwd en de nieuwe relatie(s) die je hebt gesmeed, of misbruik je de macht van de Yaoguai om je geliefde keizerin weer tot leven te wekken?

My Lovely Empress is voorzien van een majestueuze soundtrack en een betoverende Aziatische ink-brush-kunststijl die 2D- en 3D-visuals combineert. My Lovely Empress tilt de serie naar een geheel nieuw niveau en stort je in een veroveringstocht vol liefde, opoffering en het nastreven van macht.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password