Duik in de wereld van Do You See Sparky? met downloadbare Single Player Prologue, Sparky Marky.

Velen hebben geprobeerd om de mysteries van Sparky en het verlaten kamp te ontrafelen. Weinigen zijn teruggekomen, en nog minder zijn ongedeerd teruggekomen. Nu is het jouw beurt.

Welkom bij Sparky Marky, de singleplayer proloog van ontwikkelaar Clapperhead’s aankomende multiplayer horrortitel Do You See Sparky? Verken een recreatiekamp voor kinderen in de hoop de mysteries die erin verborgen liggen te ontrafelen. Maar pas op: Sparky is wakker, en het monster binnenin heeft honger. Je kunt Sparky Marky nu gratis downloaden op Itch.io.

In deze 30 minuten durende proloog kruip je in de huid van een jonge onderzoeker die het mysterie van Sparky tot op de bodem wil uitzoeken. Los puzzels op en gebruik gadgets om aanwijzingen vrij te spelen die je helpen het mysterie op te lossen. Het verlaten kamp past zeker bij de verhalen die je over Sparky hebt gehoord, maar zul je de geheimen ervan op tijd ontdekken? Sparky Marky geeft spelers niet alleen een gevoel voor de wereld van Do You See Sparky?, maar laat je ook kennismaken met de titulaire Sparky, hoewel het raadzaam is de introducties kort te houden. Aan de buitenkant lijkt hij misschien knuffelbaar, maar wie weet wat voor verschrikkelijk kwaad er in hem schuilt…
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com