Duik diep in ONE PIECE ODYSSEY met de nieuwe Dev Diary

Deze nieuwe developer diary video onthult informatie over de creatie en spelsystemen in ONE PIECE ODYSSEY, de aankomende JRPG die een geheel nieuwe spelervaring samenbrengt met een origineel verhaal en nieuwe personages, ontwikkeld onder de leiding van de bedenker van de serie, Eiichiro Oda.
ONE PIECE ODYSSEY producer Katsuaki Tsuzuki en componist Motoi Sakuraba worden bijgestaan door Ken Takano, hoofdredacteur voor ONE PIECE bij Weekly Shonen Jump. Zij vertellen over de samenwerking tussen Bandai Namco Entertainment en ILCA als de ontwikkelaars van het spel, de betrokkenheid van Eiichiro Oda en hoe de score van het spel tot stand is gekomen. Fans kunnen ook een eerste blik werpen op de gameplay-mechanieken in ONE PIECE ODYSSEY’, waaronder gevechten en speciale functies zoals “Dramatic Scenes” en “Scramble Area Battle.”

De One Piece-serie, geproduceerd door Toei Animation en gebaseerd op de bestverkochte mangatitel aller tijden van bedenker Eiichiro Oda, ging in oktober 1999 voor het eerst in première op de Japanse tv en volgt Monkey. D. Luffy en zijn Straw Hat Crew op hun epische zoektocht naar “One Piece,” de legendarische schat van de voormalige Koning van de Piraten, Gol D. Roger. Vandaag de dag is One Piece een wereldwijde franchise met 15 speelfilms, waaronder de binnenkort te verschijnen “One Piece Film Red”, home video’s, videogames en een steeds groeiende catalogus van merchandise-licenties, waaronder accessoires, speelgoed, games, gadgets, meubels, huishoudelijke artikelen, kleding en nog veel meer.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password