Drug Dealer Simulator 2 is nu uit op Steam, inclusief solo en coöp

Hé jongen, laat me je een verhaal vertellen. Vandaag lanceerden we Drug Dealer Simulator 2 co-op demo op Steam! We hadden meer dan 1.000 gelijktijdige spelers in een uur! Het spel, gemaakt door je vrienden bij Byterunners en uitgegeven door Movie Games, komt uit in 2024. Bewaar ons nummer, vriend.




Drug Dealer Simulator 2 neemt je mee naar het begin van de jaren 2000. Je landt op Isla Sombra, een toevluchtsoord voor kartels en kleine dealers.

Je begint als een niemand op een vreemd, vijandig eiland, zonder middelen of connecties. Werk je op naar de hoogten van respect en fortuin. Richt je schuilplaatsen op, produceer drugs en verkoop ze op straat. Bereik klanten en leveranciers… en laat je operatie groeien. Breid uit naar andere dorpen en steden, maar pas op. De grote vissen houden er niet van als iemand hun wateren bevuilt.

De demo laat je proeven van UUREN aan open-wereld gameplay in een prachtige tropische omgeving. Bouw je drugsimperium op door samen met je vrienden te kweken, produceren en dealen.

Het spel is nog in ontwikkeling en daarom is jouw feedback belangrijk. Word lid van onze Discord (we hebben net de 20k leden bereikt!) en help ons het ultieme misdaadimperium te worden… Ik bedoel, help ons het spel zo goed mogelijk te maken.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password