Drug dealer simulator 2 Co-op demo lanceert op 18 december op Steam

Hé, kom eens even hier. Weet je dat de Drug Dealer Simulator 2 Co-op Demo op 18 december op Steam wordt gelanceerd? Het is een gratis proefertje met een beperkte geldigheidsduur, dus zorg dat je het krijgt nu het er nog is. Je kunt het ook in singleplayer spelen, maar sharing is caring, toch? Het spel, gemaakt door je vrienden bij Byterunners en uitgegeven door Movie Games, komt uit in 2024. Bewaar ons nummer, vriend.

Drug Dealer Simulator 2 neemt je mee naar het begin van de jaren 2000. Je landt op Isla Sombra, een toevluchtsoord voor kartels en kleine dealers.

Je begint als een niemand op een vreemd, vijandig eiland, zonder middelen of connecties. Werk je op naar de hoogten van respect en fortuin. Richt je schuilplaatsen op, produceer drugs en verkoop ze op straat. Bereik klanten en leveranciers… en laat je operatie groeien. Breid uit naar andere dorpen en steden, maar pas op. De grote vissen houden er niet van als iemand hun wateren bevuilt.

De demo laat je proeven van UUREN aan open-wereld gameplay in een prachtige tropische omgeving. Bouw je drugsimperium op door samen met je vrienden te kweken, produceren en dealen.

Het spel is nog in ontwikkeling en daarom is jouw feedback belangrijk. Word lid van onze Discord (we hebben net de 20k leden bereikt!) en help ons het ultieme misdaadimperium te worden… Ik bedoel, help ons het spel zo goed mogelijk te maken.

Demo functies

  • Co-op modus
  • Meer dan 6 uur gameplay
  • Dynamische dag-nacht- en weersystemen
  • Meerdere speelbare personages
  • Drugsproductie
  • Uitbreiding en decoratie van schuilplaatsen
  • Verhaal introductie
  • Alles wat de eerste DDS een hit maakte, plus een heleboel nieuwe dingen!

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password