Dropsy The Clown levert warme, vochtige knuffels op Switch vandaag!

Onafhankelijke ontwikkelaar Jay Tholen en bekende ballonkunstenaars Devolver Digital hebben aangekondigd dat het point and click knuffelavontuur Dropsy – het hartverwarmende verhaal van een angstaanjagende, schattige clown en zijn reis van zelfontdekking – vandaag eindelijk een warme, vochtige knuffel aan Nintendo Switch-bezitters zal leveren!

Dropsy, oorspronkelijk uitgebracht in 2015, is een niet-traditionele kijk op het klassieke point-and-click avontuur met in de hoofdrol een altijd zorgeloze clown die een rijk gedetailleerde wereld vol kleurrijke personages en sinistere geheimen verkent en onderweg knuffels uitdeelt.

Dropsy leidt spelers niet langs een enkel verhalend pad, maar laat hen vrij om te kiezen welke avontuurlijke wegen ze willen bewandelen en om de puzzels en het verhaal in willekeurige volgorde samen te stellen. Deze vernieuwde versie bevat een extra questline en vers geperste knuffelpuzzels op zowel Switch als PC.

Tijdens de zoektocht om zijn naam te zuiveren na een dodelijke circusbrand, komt Dropsy een eigenaardige cast van personages tegen waarmee hij kan communiceren via zijn unieke op emoji gebaseerde uitdrukkingen. Uitdagende puzzels en complexe raadsels staan tussen Dropsy en de geheimen achter zijn verhulde verleden. Met slim denken, tedere knuffels en de hulp van zijn dierenvrienden kan Dropsy het kwaad overwinnen en de harten van de mensen om hem heen winnen.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password