Drive to Dazzle en Pitch for Points in Topgolf voor PGA TOUR 2K23

In oktober maakt Topgolf zijn debuut in PGA TOUR 2K23, waarin spelers worden uitgedaagd het op te nemen tegen hun vrienden, hun vaardigheden te testen – en meer dan een beetje finesse te gebruiken – om highscores te halen en op te scheppen. Met een levensechte reproductie van de Topgolf Las Vegas, slaan spelers tien ballen in een reeks gemarkeerde doelen van verschillende grootte en afstand, waarbij ze onderweg punten en MyPLAYER XP verdienen. Elke bal telt, dus clubkeuze en controle zijn essentieel voor een maximale score. Spelers kunnen de Topgolf-uitdaging alleen aangaan of in groepen van maximaal vier in couch play of online multiplayer, inclusief privéwedstrijden en matchmaking en een online leaderboard toont hun positie ten opzichte van andere deelnemers over de hele wereld*.

De samenwerking tussen Topgolf en 2K is een primeur voor de franchise en verdiept het niveau van de levensechte golfcultuur in PGA TOUR 2K23. De aantrekkingskracht van Topgolf op zowel casual spelers als doorgewinterde golfers in een leuke, sociale sportomgeving sluit aan bij de PGA TOUR 2K-ervaring die spelers van alle niveaus uitnodigt om het tegen elkaar op te nemen.

“Speelplezier staat centraal in onze locatie-ervaring”, aldus Geoff Cottrill, Topgolf Global Chief Marketing Officer. “2K is een ongelooflijk merk, dat games van wereldklasse maakt en er is geen betere partner om onze ervaring uit te breiden naar de wereld van consolegames, aangezien we nog een andere manier bieden om modern golf te spelen.”

PGA TOUR 2K23 is nu beschikbaar voor pre-order. Basketballegende Michael Jordan zal onmiddellijk speelbaar zijn bij de lancering voor spelers die PGA TOUR 2K23 Standard Edition pre-orderen of de Deluxe Edition of Tiger Woods Edition kopen. Jordan is opgenomen in het Michael Jordan Bonus Pack.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password