Drive Pass Seizoen 3 voor LEGO 2K Drive komt woensdag aan

Vandaag onthulden 2K en de LEGO Group dat het derde Drive Pass-seizoen op 13 december naar LEGO 2K Drive komt. Dit seizoen bevat 100 niveaus om doorheen te spelen, met de mogelijkheid om 23 gratis beloningen te verdienen, waaronder vier voertuigen, vijf Brick Packs, vijf coureurs en meer! De nieuwste gratis update bevat ook Timed Tasks waarmee je sneller vooruitgang boekt en nieuwe manieren om te spelen, zoals de Custom Rules-modus in multiplayer en Reverse Races. Er is nog nooit een beter moment geweest om samen met familie en vrienden te spelen.

Nieuwe manieren om Drive Pass seizoen 3 te spelen zijn onder andere:

Verdien nieuwe beloningen – Drive Pass seizoen 3 zit boordevol gratis en premium beloningen om je verbeelding te prikkelen en je te onderscheiden van andere racers. Gratis voertuigen in seizoen 3 zijn onder andere een stuk kaas op vier wielen en een grote vrachtwagen die niet zou misstaan in een post-apocalyptische woestenij!
Versnel je progressie met tijdklassetaken – Met de nieuw toegevoegde tijdklassetaken kunnen spelers nog sneller beloningen verdienen dankzij een breed scala aan dagelijkse en wekelijkse doelen die kunnen worden voltooid om extra Brickbux en bonus Drive Pass XP te bemachtigen.
Nieuwe modus Aangepaste regels – Spelers kunnen de regels opnieuw indelen met de modus Aangepaste regels die nu beschikbaar is in de multiplayer van Play With Friends, inclusief Gedeelde wereld, Race en Brick Brawl! Met een enorm aantal variabelen die spelers naar wens kunnen aanpassen, kunnen spannende aangepaste regelsets worden gemaakt voor onbeperkt speelplezier. Daarnaast kun je met de nieuwe Reverse Races bepaalde circuits achteruit rijden.
Toegang tot unieke aanpassingen – De Garage bevat nu een Part Locator-tool waarmee spelers kunnen zoeken naar specifieke Brick-types via hun respectieve ID-nummers, waardoor unieke aanpassingen nog toegankelijker worden.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password