Dredge lanceert vandaag de volgende gratis update

Black Salt Games en Team17 Digital hebben vandaag de derde gratis update uitgebracht voor het meervoudig bekroonde sinistere visavontuur DREDGE. Naast een fotomodus en een ‘gezellige’ modus, die eerder dit jaar in de eerste twee updates van de game beschikbaar waren, biedt de derde update van DREDGE spelers de mogelijkheid om hun vaartuigen aan te passen en hun bestiarium uit te breiden terwijl ze de diepten afstruinen op zoek naar 13 griezelige nieuwe ‘craberrations’.

Spelers kunnen met het nieuwe ‘Painter’-personage in het startgebied van de game praten om een vlag voor hun schip en een nieuw likje verf te kiezen. Daarna kunnen ze de zeeën afzoeken naar extra voorwerpen om hun trawler op te leuken terwijl ze op jacht gaan naar 13 nieuwe verwrongen schaaldieren, waarvan de vangst nog meer aanpassingsopties ontgrendelt.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password