Dredge kondigt debuutuitbreiding The Pale Reach aan

Black Salt Games en Team17 Digital hebben vandaag ‘The Pale Reach’ aangekondigd, de eerste uitbreiding voor het meervoudig bekroonde indie visavontuur DREDGE, dat op 16 november verkrijgbaar is op Steam, GOG, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S en Xbox One consoles voor €5,99.

Na drie gratis updates eerder dit jaar is DREDGE: The Pale Reach de eerste uitbreiding met betaalde content in de game. Spelers maken kennis met een gloednieuwe biome die extra uitrusting vereist om de verraderlijke en ijzige vlakte te trotseren. Ze moeten ijskoude dieptes afzoeken en kristallen ravijnen doorkruisen om in de voetsporen te treden van een gedoemde expeditie die verloren is gegaan in de tijd, terwijl ze op jacht gaan naar 11 nieuwe vis- en krabsoorten en hun afwijkende tegenhangers.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password