Dredge komt uit de mist en lanceert vandaag op alle platforms.

Team17 en Black Salt Games hebben vandaag DREDGE gelanceerd en kondigen aan dat het sinistere visavontuur nu te koop is op Steam, GOG, Nintendo Switch, *PlayStation 5 en PlayStation 4, en Xbox Series X|S en Xbox One.

In DREDGE stap je in de met water gevulde laarzen van een visser met pech en verken je een aantal afgelegen eilanden terwijl je de omringende diepten afspeurt naar allerlei soorten vis en waardevolle diepzee curiosa. Als je trawler vol is, verkoop je je buit aan de eigenaardige lokale bevolking terwijl je zoektochten voltooit en meer te weten komt over elke archipel. Versterk je schip, vaardigheden en kennis om dieper te baggeren en meer mysterieuze afgelegen landen te bereiken.

Het digitale basisspel DREDGE is verkrijgbaar voor Steam, Xbox en Nintendo Switch voor €24,99. De PlayStation 5- en PlayStation 4-versies van de basisgame zijn verkrijgbaar voor €24,99. De Digital Deluxe Edition is verkrijgbaar voor €35,06 op Steam, €26,99 voor Xbox en Nintendo Switch, en €26,99 voor PlayStation 4 en PlayStation 5. De Digital Deluxe Edition bevat de Blackstone Key DLC, die spelers toegang geeft tot de mysterieuze werkplaats op Blackstone Isle.

De DREDGE fysieke Deluxe Edition is verkrijgbaar voor €29,99 voor PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox Series X|S. De Nintendo Switch-versie kost €39,99.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com