DreadXP’s Highly-Anticipated Supernatural Horror Game “The Mortuary Assistant” Released on Steam

DreadXP – een onafhankelijke horroruitgever en productiemaatschappij – en ontwikkelaar DarkStone Digital hebben vandaag het langverwachte bovennatuurlijke first-person horrorspel The Mortuary Assistant gelanceerd. The Mortuary Assistant is nu beschikbaar voor Windows PC. Spelers kruipen in de huid van Rebecca Owens, een pas afgestudeerde Mortuariumwetenschapper die stage gaat lopen bij het beruchte RiverFields Mortuary. Ze leert al snel dat de doden niet dood blijven in dit mortuarium. Er zijn demonische krachten in het spel bij RiverFields Mortuary…

Op een avond laat, word je opgeroepen om kadavers te verwerken en balsemen. De dood houdt zich niet aan de daguren. Maar er is iets anders aan deze lichamen, omdat er iets anders aan jou is. De telefoon gaat met de begrafenisondernemer aan de andere kant. De geruchten zijn waar, en je kunt niet weg.

The Mortuary Assistant bevat demonische verbanningen, griezelige puzzels, realistische begrafenisondernemer taken, en meerdere eindes. Elke speelbeurt is uniek, met andere demonen, lichamen en angsten. Als Rebecca moet je je taken als begrafenisondernemer in evenwicht zien te houden en tegelijkertijd op zoek gaan naar aanwijzingen over wat er achter deze paranormale gebeurtenissen schuilgaat. Trotseer donkere gangen en let goed op details als je er met een intacte ziel vanaf wilt komen. Met een verhaal dat wordt verteld door meerdere playthroughs, biedt elke run iets unieks.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password