DreadXP kondigt Amanda the Adventurer 2 en Hellpunk aan op de Indie Horror Showcase

DreadXP kondigde vandaag op The Indie Horror Showcase aan dat het Amanda the Adventurer 2 gaat uitgeven – een vervolg op MANGLEDmaw Games’ veelgeprezen cartoon-edutainment-titel – en Philisophic Games’ brute first-person gore-fest HELLPUNK.

Amanda the Adventurer is een found footage-achtige horrortitel die een sinister verhaal verbergt onder de kleurrijke façade van een kindertekenfilm.

In deze throwback naar edutainmentshows als Blue’s Clues en Dora the Explorer ontrafelen spelers een gelaagd verhaal in een reeks videobanden waarop twee animatiefiguren te zien zijn – de sadistische, dappere Amanda the Adventurer en haar laffe, maar trouwe hulpje Wooly the Sheep – en gebruiken ze slimme puzzels om de verbanden te leggen tussen tekenfilmafleveringen en gebeurtenissen in de wereld buiten de tekenfilm. Amanda the Adventurer werd in april 2023 uitgebracht voor Windows PC en werd onlangs, in september 2023, geport naar de Nintendo Switch.
Amanda the Adventurer 2 duikt dieper in het verwrongen verhaal van de titulaire Amanda en brengt fans terug in haar superduper charmante en helemaal niet gruwelijke wereld. Een releasedatum wordt later bekendgemaakt.

HELLPUNK

Onafhankelijke ontwikkelaar en herhaalde Dread X Collection-medewerker Philisophic Games werkt opnieuw samen met DreadXP voor de aankomende gore first-person brawler HELLPUNK.

HELLPUNK is in ontwikkeling voor Windows PC en neemt spelers mee naar de diepten van de menselijke geest voor een moord-punk nachtmerrie vol woede in een stijlvolle futuristische omgeving. Spelers effenen de weg naar zelfverwezenlijking met het bloed van hun vijanden en dansen vrolijk door het onderbewustzijn met creatieve, brute mêleegevechten.

Soms ligt het antwoord op de menselijke conditie binnenin. En soms is dat antwoord geweld, snap je?
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password