DreadOut 2 lanceert 18 januari op Nintendo Switch

De Singaporese uitgever Soft Source Publishing en de Indonesische ontwikkelaar Digital Happiness kondigen met trots de digitale release aan van DreadOut 2 via de Nintendo eShop op 18 januari 2024.

Een populaire franchise in Indonesië sinds de eerste DreadOut-uitgave in 2014. Bezitters van een Nintendo Switch krijgen nu eindelijk het nieuwste deel in de serie in handen dat oorspronkelijk in 2020 werd uitgebracht – de game die te eng werd geacht voor het westerse publiek. Speel als Linda, een middelbare scholier met een bovennatuurlijke kracht – het vermogen om geesten te voelen en te zien.

Met behulp van deze kracht moet Linda jagen op de nachtmerrieachtige geesten en duistere krachten die niet alleen haar woonplaats, maar de hele mensheid bedreigen. Dit ijzingwekkende vervolg bouwt voort op het culthit-origineel met volledig nieuwe melee-gevechten en een grotere nadruk op puzzels en verkenning. De mogelijkheid om Linda’s smartphone te gebruiken als wapen tegen de kwaadaardige entiteiten onderscheidt DreadOut 2 van andere horrorreleases.

  • Verjaag ze allemaal! Jaag en versla ongrijpbare spoken met Linda’s smartphonecamera, of gebruik wapens en projectielen tegen fysieke spoken.
  • Een wereld vol angst: Verken Linda’s geboortestad en daarbuiten, praat met bewoners (levend en dood!), voltooi side-quests en verdiep je in de DreadOut lore
  • Ontdek geesten en stadslegendes: Zoek geesten en onthul plaatselijke mythen om de Ghostpedia-app op Linda’s smartphone te voltooien
  • Angstaanjagende baasgeesten: Houd je zenuwen in bedwang terwijl je het opneemt tegen de meest vijandige geesten van het bovennatuurlijke rijk, waaronder de huiveringwekkende Kuntilanak en de gruwelijke Gore Surgeon.De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password