Dread X Collection 5 uitgesteld, nieuwe releasedatum vastgesteld voor eind mei

Het nieuwste deel in DreadXP’s anthologie horrorserie is nu klaar om uit te komen op vrijdag 20 mei 2022! Angstaanjagende dingen komen aan zij die wachten. Gebaseerd op het thema “entertainment”, brengt Dread X Collection 5 twaalf heerlijk verdraaide korte nachtmerries van de makers van indie-hits als 0°N 0°W, Lakeview Cabin, Sylvio, en The Mortuary Assistant. Alle games worden samengebracht in de launcher / hub-wereld genaamd Outpost 3000, met extra ontwikkelingsondersteuning van indie-ontwikkelaar KIRA (Lost in Vivo, Spooky’s Jump Scare Mansion).

Dread X Collection 5 neemt spelers mee naar angstaanjagende locaties zoals spookachtige nachtclubs, duistere carnavals, spookachtige poppenshows, het land Finland in het jaar 1888, een karaoke bar toilet, en nog veel meer!
De Dread X Collection-serie ging in mei 2020 van start en heeft sindsdien vier afzonderlijke releases voortgebracht, met een collectief van 41 gecureerde horror-shorts van enkele van de beste onafhankelijke ontwikkelaars uit de industrie. Elke collectie is geïnspireerd op Game Jam-evenementen en heeft een eigen thematisch concept dat de ontwikkelaars eenzelfde richting op stuurt, maar met volledige creatieve vrijheid. Dread X Collection 5 brengt het totale aantal horrorshorts in de serie op 53.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password