Drakania klasse komt naar Black Desert Mobile

In het weekend kondigde Pearl Abyss aan dat de nieuwe spelersklasse Drakania op 5 juli naar Black Desert Mobile was gekomen. Tijdens Heidel Ball 2022, het jaarlijkse community-evenement van de game, onthulde de ontwikkelaar een roadmap met details over aankomende toevoegingen aan de game.

Drakania klasse
De langverwachte Drakania klasse is nu beschikbaar voor mobiele spelers! Drakania is een vrouwelijke afstammeling van de legendarische draak, die met haar Slayer-zwaard en een Shard-subwapen door vijanden snijdt. De game introduceert ook een reeks Starting Events, waarmee spelers hun Drakania-personage sneller kunnen levelen en verschillende seizoensbeloningen kunnen krijgen als ze een reeks missies voltooien.

Drakania Combat Trailer: https://youtu.be/VW0ZUa6omWE
Drakania Class Preview: https://youtu.be/Y-hw2zNVPPw

Veld van dapperheid: Hadum slagveld
Het PvE slagveld, Field of Valor: Hadum heeft belangrijke updates gekregen. Hier zullen avonturiers snel ‘Kennis’ van monsters kunnen verwerven en deze gebruiken om de gevechtskracht van hun personages te vergroten. De ontwikkelaars verklaarden dat avonturiers nu hun CP (Combat Power) in minder tijd kunnen verhogen via deze methode.

Heidel Bal aankondigingen
Pearl Abyss onthulde een 2022 Content Roadmap waarin toekomstige updates voor Black Desert Mobile worden gedetailleerd:

  • Nieuwe ‘Party Rush’-content, een co-op-modus voor 3 spelers die aan het spel zal worden toegevoegd.
  • “Battlefield of the Sun: Belegeringsoorlog”. Deze 30v30-strijdstand bevat een grootschalige strijd tussen de regio’s Valencia en Calpheon. Er zullen veel beloningen zijn voor de winnaars.
  • Er zal een nieuwe regio genaamd Drieghan zijn voor avonturiers om te verkennen. Avonturiers kunnen door de straten van de dwergenhoofdstad Duvencrune lopen, vurige draken trotseren en het opnemen tegen een wraakzuchtige vijand genaamd Garmoth, de Crimson Dragon.
  • Het Fairy en Tiny Fairy gezelschaps systeem zal worden geïntroduceerd in het spel. Deze metgezellen geven extra vaardigheden aan het spelerspersonage naarmate ze groeien en een hoger level krijgen in het spel.
  • Avonturiers krijgen een verrassingsgeschenk van Chang-Wook, de Executive Producer van Black Desert Mobile, genaamd Blessing of W, een verbeteringsmateriaal dat alleen kan worden gebruikt op Chaos Gear. Dit materiaal verhoogt het succespercentage van de verbetering met 100% en garandeert een succesvolle restauratie in het geval van een mislukte verbetering. Dit geschenk zal beschikbaar zijn voor spelers om te claimen via een couponcode.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password