Dragon’s Dogma 2 en Kunitsu-Gami: Path of the Goddess Bereid je voor op actie bij Capcom Hoogtepunten

Tijdens de Capcom Highlights videopresentatie toverde Capcom nieuwe updates tevoorschijn over een paar fantastische titels boordevol actie die dit jaar uitkomen. De show bevatte de onthulling van de “Character Creator & Storage” tool voor Dragon’s Dogma 2. Spelers kunnen nu een voorsprong nemen bij het ontwerpen van hun Arisen en Main Pawn, die beide kunnen worden overgezet naar de volledige game wanneer de actie-RPG zijn langverwachte komst maakt op 22 maart 2024. Het programma liet ook een uitgebreide blik zien op Kunitsu-Gami: Path of the Goddess™, met nieuwe details over de strategische actiegame en de levendige Japans geïnspireerde setting in aanloop naar de release in 2024.

De volledige presentatie van Capcom Highlights is te bekijken op de officiële YouTube- en Twitch-kanalen van Capcom. Individuele elementen en trailers voor elke game zijn ook beschikbaar in het Capcom Press Center.

Creëer vandaag nog je eigen personage in Dragon’s Dogma 2

Hideaki Itsuno, regisseur van Dragon’s Dogma 2, en Yoshiaki Hirabayashi, producent van Dragon’s Dogma 2, geven samen met Capcom Highlights een overzicht van wat spelers kunnen verwachten als ze hun eigen meeslepende fantasieavonturen beleven. Naast je party met maximaal drie AI-gezellen, die bekend staan als Pawns, worden spelers aangemoedigd om hun nieuwsgierigheid te bevredigen en hun creativiteit uit te breiden wanneer ze de wereld van Dragon’s Dogma 2 verkennen.

Van de manier waarop ze quests oplossen tot de manier waarop ze omgaan met de personages om hen heen, de beslissingen die spelers nemen hebben niet alleen invloed op de relaties van hun Arisen met andere personages, maar veranderen op hun beurt ook de interacties tussen personages onderling. Er zijn vaak creatieve oplossingen om fysieke woordenwisselingen te vermijden, zoals het doorgeven van een prachtig namaakartikel als het echte artikel. Elke beslissing van de speler heeft invloed op het complexe web van relaties in een wereld vol met meer dan 1000 personages, elk met hun eigen doelen en motieven.

Itsuno en Hirabayashi onthulden ook de tool “Character Creator & Storage”, die nu gratis kan worden gedownload op PlayStation®5, Xbox Series X|S en Steam. Hiermee kunnen spelers vijf ontwerpen maken voor hun Arisen en Main Pawn! Deze ontwerpen worden direct overgezet naar de volledige game als Dragon’s Dogma 2 op 22 maart 2024 uitkomt voor PlayStation®5, Xbox Series X|S en Steam, zodat spelers meteen aan hun reis kunnen beginnen.

Tot slot onthulde het duo plannen om officiële Capcom support Pawns uit te brengen, gemaakt door gerenommeerde contentmakers, die beschikbaar zullen zijn voor andere spelers via het netwerk om hun eigen avontuur mee te beleven. De eerste aankondigingen tijdens Capcom Highlights en andere deelnemende makers worden in de nabije toekomst bekendgemaakt.

Kijk in het rijk van de geest met Kunitsu-Gami: Pad van de Godin

Verken een betoverende wereld vol Japanse cultuur en mystiek met de aankomende release van Kunitsu-Gami: Path of the Goddess die dit jaar uitkomt. De singleplayer actie-strategiegame en nieuwste Capcom IP test je strategische vaardigheden in dit mystieke actie-avontuur.

Spelers kruipen in de huid van Soh, de hoofdrolspeler die de taak heeft dorpelingen te redden en hun dorpen op de Kafuku berg te zuiveren, samen met de Maiden, Yoshiro. Terwijl spelers door de Kafuku berg reizen, worden ze ondergedompeld in dynamische dag- en nachtcycli. Overdag slaat Soh de handen ineen met de dorpelingen om zich voor te bereiden op een naderend gevecht. Als het donker wordt, gaan Soh, de dorpelingen en Yoshiro de confrontatie aan met de Seethe, nog sterkere vijanden die de kracht van de gestolen maskers bezitten. Gebruik de kracht van de Tsuba-wachters, hanteer dansachtige zwaardtechnieken, pas je aan de steeds veranderende gevechtsomstandigheden aan en maak gebruik van de verschillende rollen van de dorpelingen om de berg te zuiveren. De verschillende rollen zijn onder andere:

  • Houthakkers – Sterke dorpelingen die uitblinken in gevechten van dichtbij.
  • Boogschutters – Dorpelingen met grote nauwkeurigheid en precisie die van een afstand vechten met hun boog en pijlen.
  • Ascetics – Betoverende dorpelingen die spreuken gebruiken om de Seethe te beteugelen.

Kunitsu-Gami: Path of the Goddess is vanaf de eerste dag verkrijgbaar met Xbox Game Pass voor console en pc, evenals Xbox Series X|S, Windows, PlayStation 5 en Steam. Blijf kijken voor meer details als spelers op weg gaan naar een onvergetelijke clash vol strategische uitdagingen en esthetisch meeslepende gameplay.

Zorg ervoor dat je erbij bent op Capcom Highlights Day 2 op maandag 11 maart 2024 voor het laatste nieuws uit de werelden van Street Fighter 6, Monster Hunter Stories en Exoprimal.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password