Dragonflight Fury Incarnate (10.1.7) gaat live op 6 september!

Terwijl de kampioenen van Azeroth en hun drakenbondgenoten nadenken over de gevolgen van Iridikrons ontsnapping aan het einde van Fractures in Time (10.1.5), moeten ze zich ook voorbereiden op wat er komen gaat met de overgebleven Incarnates, in het bijzonder de dreigende Fyrakk, wanneer Fury Incarnate (10.1.7) live gaat op 6 september!

Fury Incarnate zit boordevol nieuwe en bijgewerkte features, waaronder:

DOORLOPENDE VERHAALLIJNEN EN 10.2 CAMPAGNE PROLOOG

 • De volgende hoofdstukken van de lopende verhalen zullen beschikbaar zijn, als voorbode van wat er later dit jaar komt in update 10.2.
 • Spelers kunnen ook de volgende hoofdstukken van de Reforging Tyr questline verwachten.
 • Tot slot zullen quests met de Bronze Dragonflight, die een oplossing moeten bieden voor de tijdreizen van de vlucht tijdens de gebeurtenissen in Fractures in Time (10.1.5), speelbaar zijn!
DAWN OF THE INFINITE – HEROIC DIFFICULTY
 • Deze acht-bazige Mythic-only mega-dungeon wordt opgesplitst in twee dungeons met Heroic-difficulty.
NIEUWE AANPASSINGSMOGELIJKHEDEN
 • Een reeks nieuwe aanpassingen zal beschikbaar zijn voor spelers om uit te proberen, waaronder:
  • Heritage armor en bijbehorende unlock questlines voor Night Elf en Forsaken.
  • Man’ari Eredar-aanpassingen zijn vrij te spelen voor Draenei-spelers met een speciale questline met Prophet Velen.
 • Samen met nieuwe heritage armor zullen er extra gezichts- en lichaamstatoeages beschikbaar zijn voor Night Elf-spelers en nieuwe huidskleuren voor Forsaken-spelers.
NIEUWE PUBLIEKE DOELSTELLINGEN: Dreamsurges
 • Verschillende bestaande Dragonflight-zones worden afgestemd op de Dream, waardoor alle rares en wereldmissies in de zone een speciale valuta laten vallen. Deze valuta kan worden gebruikt om zonebrede buffs in te schakelen en Waking Dream-invasie-evenementen te activeren, vergelijkbaar met Time Rifts.
 • Dream-empowered rares kunnen ook bind-on-account gear tokens laten vallen (vergelijkbaar met de tokens die worden gedropt door rares op de Forbidden Reach), waardoor ze een geweldige bron zijn voor het inhalen van gear voor alts of nieuwe en terugkerende spelers.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password