Dragonflight Fractures in Time (10.1.5) nu live!

erwijl de kampioenen van Azeroth de gedrochten van Aberrus hebben aangepakt en Scalecommander Sarkareth hebben verslagen, zijn de tijdpaden in beweging: Nozdormu, aspect van de Bronze Dragonflight, voelt dat zijn laatste uur geslagen heeft. De nieuwste Dragonflight-update, Fractures in Time (10.1.5) – nu live – neemt spelers mee op een avontuur door de tijd met de stoere bronzen draak Chromie. Samen proberen ze meer te weten te komen over wat er in de tijdpaden gebeurt en proberen ze Nozdormu van zijn voorspelde lot te redden.

Fractures in Time zit boordevol functies:

 • NIEUWE CLASS SPECIALISATIE: Augmentation Evoker
  • Een nieuwe damage Evoker specialisatie is gearriveerd! Augmentation Evokers gebruiken de krachten van de Bronze Dragonflight en de nieuw verworven krachten van de Black Dragonflight om hun bondgenoten op het slagveld te helpen met verschillende buffs die ze opdoen door schade toe te brengen tijdens gevechten. Dit wordt de eerste “support”-specialisatie van WoW.
 • NIEUWE MEGA-DUNGEON: Dawn of the Infinite
  • De Infinite Dragonflight, jarenlange vijanden van de Bronze draken, hebben hard gewerkt om hun ultieme doel te bereiken, namelijk de transformatie van Nozdormu, het Aspect van Tijd, in Murozond. Deze acht-boss Mythic-only dungeon neemt spelers mee door de tijdpaden terwijl ze vechten om de Infinite Dragonflight te stoppen en voor het eerst oog in oog te staan met de berekende Iridikron.
 • NIEUWE DAGELIJKSE ACTIVITEITEN: Time Rifts en Whelp Daycare
  • Time Rifts verschijnen in Thaldraszus, waarin spelers binnenvallende vijanden uit andere tijdlijnen moeten afweren om epische beloningen te verdienen, zoals alt catch-up gear, mounts, transmogs, pets en meer.
  • Whelp Daycare stelt spelers in staat om hulp te bieden aan de whelplingkwekerij in Valdrakken. Ze kunnen verschillende whelps grootbrengen door middel van verschillende activiteiten, waaronder drakenrijden, en zo meer huisdieren verdienen om aan hun collectie toe te voegen.
 • NIEUWE CLASS UITBREIDING: Warlocks
  • De Warlock class wordt beschikbaar voor alle resterende niet-Dracthyr-rassen, waaronder Night Elves, Draenei, Pandaren en Tauren.
 • CLASS BALANS & AFSTEMMING
  • Zoals bij alle updates, komt er een nieuwe ronde van balans en afstemming in alle classes.

En nog zo veel meer! Aanvullende informatie is te vinden op de website van World of Warcraft.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password