Dragon Quest Treasures verschijnt 9 december voor Nintendo Switch

Square Enix maakte vandaag bekend dat de nieuwe, avontuurlijke schattenjacht-RPG Dragon Quest Treasures op 9 december 2022 wereldwijd verschijnt voor de Nintendo Switch.  Dragon Quest Treasures is een gloednieuwe spin-off van de Dragon Quest-serie en volgt de jeugdavonturen van Erik en Mia, de broer en zus die voor het eerst verschenen in Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age.

In de game beleven spelers eindeloze avonturen met Erik en Mia in een paradijs voor schattenjagers. Omdat schatten vaak op lastig bereikbare plaatsen verstopt zitten, moeten spelers diverse vriendelijke monsters rekruteren om hun unieke vaardigheden te benutten. Met behulp van deze monsters kunnen spelers bijvoorbeeld over open velden racen, bovenop rotswanden springen en over gapende afgronden zweven. Daarnaast helpen ze je tijdens gevechten tegen rivaliserende schatzoekers. Door schatten te verzamelen wordt de kluis van spelers steeds verder gevuld, zodat ze hun thuisbasis kunnen uitbreiden en steeds meer vriendelijke monsters kunnen verzamelen.

Dragon Quest Treasures verschijnt op 9 december voor de Nintendo Switch.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password