Dragon Quest Treasures nu verkrijgbaar voor pc

Square Enix maakt bekend dat Dragon Quest Treasures nu verkrijgbaar is voor pc via STEAM. De game volgt de volgt de jeugdavonturen van Erik en Mia, de broer en zus die voor het eerst verschenen in Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age, die onvergetelijke avonturen beleven als ze op zoek gaan naar de zeven legendarische Dragonstones. De pc-versie biedt verbeterde graphics en framerate en is officieel geverifieerd voor Steam Deck.
Spelers gaan met Erik en Mia op schattenjacht in de mysterieuze wereld Draconia. Daarbij wordt het duo vergezeld door twee schattige wezens, Purrsula en Porcus, plus een team rekruteerbare monsters die hen helpen verborgen schatten te vinden en nieuwe gebieden te bereiken.  Daarnaast moeten de twee hun schatten beschermen tegen vijandige monsters en rivaliserende bendes op hun weg terug naar de basis, waar ze voor hun buit beloond worden. Door schatten te verzamelen wordt de kluis van spelers steeds verder gevuld, zodat ze hun thuisbasis kunnen uitbreiden en steeds meer vriendelijke monsters kunnen verzamelen.

Spelers die de Steam-versie van Dragon Quest Treasures aanschaffen vóór 28 juli 2023 ontvangen de volgende in-game items die tijdens het avontuur goed van pas zullen komen:

  • Chimaera Wing (x10) – Brengt spelers direct terug naar de basis zonder schatten te verliezen
  • Better Buddy Bullet (x15) –  Vergroot de kans dat een monster zich bij het team van de speler wil aansluiten
  • Fullheal Pellet (x15) – Herstelt de HP van een enkele bondgenoot volledig

Dragon Quest Treasures is nu verkrijgbaar voor pc via Steam en Nintendo Switch. De Digital Deluxe Edition omvat de download van DRAGON QUEST TREASURES, drie monster-bondgenoten – Great Sabrecat, Ruby Golem en Icy Dragling – en voorraden Bestest Buddy Bullets en Omniheal Bombs.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password