Dragon Quest Treasures-demo nu verkrijgbaar op Nintendo Switch

Square Enix heeft vandaag een gratis demo uitgebracht voor de onlangs verschenen game Dragon Quest Treasuresvoor de Nintendo Switch. De demo laat spelers het begin beleven van de game, die gaat over de jeugdavonturen van Erik en zijn zus Mia uit Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age. De twee beleven onvergetelijke avonturen als ze op zoek gaan naar de zeven legendarische Dragonstones.
Alle vorderingen die spelers in de demo maken, inclusief opgeslagen gegevens, zijn over te zetten naar de volledige game. Spelers die na het voltooien van de demo besluiten de volledige game te kopen, ontvangen vijf Better Buddy Bullets die tijdens hun avonturen zeker van pas zullen komen.

Spelers gaan met Erik en Mia op schattenjacht in de mysterieuze wereld Draconia. Daarbij wordt het duo vergezeld door twee schattige wezens, Purrsula en Porcus, plus een team rekruteerbare monsters die hen helpen verborgen schatten te vinden en nieuwe gebieden te bereiken.  Daarnaast moeten de twee hun schatten beschermen tegen vijandige monsters en rivaliserende bendes op hun weg terug naar de basis, waar ze voor hun buit beloond worden. Door schatten te verzamelen wordt de kluis van spelers steeds verder gevuld, zodat ze hun thuisbasis kunnen uitbreiden en steeds meer vriendelijke monsters kunnen verzamelen.

Dragon Quest Treasures is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Spelers die de Digital Deluxe Edition aanschaffen, ontvangen een exemplaar van Dragon Quest Treasures, drie monster-bondgenoten – Great Sabrecat, Ruby Golem en Icy Dragling – en voorraden Bestest Buddy Bullets en Omniheal Bombs.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password