Dragon Quest Builders verschijnt op 13 februari voor pc

Square Enix maakte vandaag bekend dat Dragon Quest Builders, de eerste game in de populaire blokkenbouw-role playing game-serie, op 13 februari verschijnt voor pc via STEAM. Dragon Quest Builders verscheen oorspronkelijk voor de PlayStation 4. De komende pc-versie krijgt de verbeterde crafting-functies en de “Terra Incognita”-DLC, zonder extra kosten. Er is nu ook een bundel met Dragon Quest Builders + Dragon Quest Builders 2 verkrijgbaar. Spelers die Dragon Quest Builders 2 al hebben gekocht op Steam, kunnen Dragon Quest Builders met korting aanschaffen. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor de standalone-game en de bundel met Dragon Quest Builders + Dragon Quest Builders 2.

Dragon Quest Builders is een spannende sandbox-game-ervaring die Builders uitnodigt om het verwoeste rijk Alefgard weer op te bouwen. Daarbij kunnen spelers genieten van eindeloos veel mogelijkheden om materialen te verzamelen en unieke voorwerpen te maken. De Steam-versie van Dragon Quest Builders krijgt ook de verbeterde crafting-functies en “Terra Incognita”, de content die in 2022 werd toegevoegd aan de mobile-versie. Deze content biedt spelers alle vrijheid om te craften en spelen, met qua hoogte bijna twee keer zoveel ruimte om blokken bovenop elkaar te stapelen.

Andere crafting-features:

  • Plaats blokken met een enkele muisklik en vernietig blokken en voorwerpen gemakkelijker.
  • Een handige ‘ongedaan maken’-knop die spelers hun werk laat herstellen.
  • “Big Bash”, een handige functie die in DRAGON QUEST BUILDERS 2 werd geïntroduceerd en Builders alle objecten binnen een bepaald bereik laat slopen.
  • Verzamelbare in-game voorwerpen, zoals beeldjes van personages en monsters.
  • Spelers kunnen pixels verzamelen en inwisselen voor diverse handige voorwerpen.
  • Verander gebouwen in Build Cards om met vrienden te delen en scan hun gebouwen om ze op je eiland te laten verschijnen.

Aanvullende content in “Terra Incognita”:

  • Boss Monster Model-set – Builders kunnen verschillende reusachtige, poseerbare monster-beelden krijgen om in hun werelden te plaatsen.
  • Astronomy Set – Builders kunnen de nachtelijke hemel verlichten met tien sterren en planeten, om de schoonheid van de melkweg naar hun achtertuin te brengen.
  • Pixel Ring – De Pixel Ring is een fraai accessoire, maar ook meer dan dat. De ring zorgt ervoor dat spelers meer “pixels” verdienen wanneer ze een vijand verslaan in “Terra Incognita”. Spelers kunnen de pixels gebruiken om speciale voorwerpen te maken in het “Dragon Quest Game Pack”-workstation.
  • Magic Carpet – Builders kunnen een vliegend tapijt gebruiken om hun gebouwen vanuit de lucht te bekijken, bouwen en verkennen, waarbij ze ook naar speciale muziek kunnen luisteren.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password