Dragon Quest Builders 2 vanaf vandaag verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Nintendo Switch

Vandaag begint een zomer vol bouwplezier, want Dragon Quest Builders 2, is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4en Nintendo Switch. De langverwachte mix van een bouwgame en role-playing game biedt een volledig opzichzelfstaande ervaring die zowel fans als nieuwkomers voor zich zal winnen met zijn charmante gameplay, uitgebreide wereld, gloednieuwe co-op modus en eindeloze bouwmogelijkheden.

In Dragon Quest Builders 2 nemen spelers de rol aan van een jonge leerlingbouwer die aanspoelt op de kust van het eiland Awakening, samen met Malroth, een mysterieuze jongen die aan geheugenverlies lijdt. Samen verkennen de twee verschillende eilanden en ontwikkelen ze de vaardigheden om een “Master Builder” te worden door dorpsbewoners te helpen, materialen te craften en vijanden te verslaan.

Als vervolg op het hooggeprezen Dragon Quest Builders uit 2016, biedt deze sequel voor het eerst een online multiplayer waarin tot vier vrienden samen kunnen spelen om de geweldigste dingen te bouwen. Dragon Quest Builders 2 biedt ook een schat aan upgrades, inclusief de mogelijkheid om grotere gebouwen te bouwen, zwevend, zwemmend en rennend te reizen, gewassen te verbouwen, de wereld in een eerstepersoons perspectief te verkennen en meer, voor een ervaring die groter, beter en bouwlustiger is dan ooit! Dragon Quest Builders 2 is een volledig opzichzelfstaande ervaring met nieuwe personages, een uitgebreide wereld, eindeloze bouwcombinaties en een verhaal dat zowel fans als nieuwkomers zal vermaken.

Spelers kunnen de digital deluxe edition van de game aanschaffen, inclusief drie DLC-pakketten die na de lancering verschijnen, voor toegang tot extra recepten, kapsels, kleding en gloednieuwe gebieden om te verkennen. De Season Pass is vanaf vandaag ook apart verkrijgbaar.

  • Hotto Stuff Pack – Dit pakket bevat meer dan 40 recepten om dingen te bouwen en versieren in het thema van de Hotto Steppe – een populaire rustplaats in een ver land. Spelers krijgen ook toegang tot een gloednieuw eiland waar ze de materialen kunnen verzamelen die ze nodig hebben om deze recepten te bouwen.
  • Aquarium Pack – De wereld van DRAGON QUEST BUILDERS 2 gaat dieper dan ooit met dit pakket. Vertrek naar een viseiland waar je 40 verschillende vissen voor je DIY-aquarium kunt vangen. Naast de vishengel kun je diverse aanpassingsopties vrijspelen, inclusief de accessoires die passen bij je spetterende avonturen.
  • Modernist Pack – Dit pakket bevat meer dan 70 verschillende recepten voor het bouwen van modern ogende gebouwen, kapsels en kleding. Bouw een luxe hotel, moderne flatgebouwen en meer met de grootste nieuwe receptenset tot op heden.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password