Dragon Quest Builders 2 debuteert op Steam

Square Enix heeft Dragon Quest Builders 2 nu ook uitgebracht op pc. Deze versie bevat alle DLC die eerder werd uitgebracht voor de Season Pass van PlayStation 4, inclusief het Hotto Stuff Pack, Aquarium Pack en Modernist Pack, maar ook nieuwe recepten, kapsels, kleding en gebieden om te verkennen.

Sinds Dragon Quest Builders 2 eerder dit jaar voor consoles verscheen, heeft deze game de harten van miljoenen gamers van over de hele wereld gestolen. Nu kunnen pc-spelers ook genieten van dit verhaalgedreven bouw-avontuur, zowel alleen als samenwerkend met vrienden in de coöpstand. In de game nemen spelers de rol aan van een beginnende bouwer die is aangespoeld op het Isle of Awakening, samen met Malroth, een mysterieuze jongen die lijdt aan geheugenverlies. Samen verkent het duo verschillende eilanden, waarbij ze de skills ontwikkelen om een “Master Builder” te worden door dorpsbewoners te helpen, materialen te craften en vijanden te verslaan.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password