Dragon Ball Z: Kakarot verschijnt op 17 januari 2020 voor PS4, Xbox One en pc

Dragon Ball Z: Kakarot neemt spelers mee naar hun favoriete Dragon Ball Zverhaallijnen, laat ze hun geliefde vrienden ontmoeten, vechten tegen hun krachtigste vijanden, en onthult enkele langlopende  Dragon Ball Zmysteries in de meest uitgebreide en nauwkeurige vertelling van het leven van Goku (de Saiyan bekend als Kakarot). Geen andere game vertelde dit verhaal ooit zo gedetailleerd en met zo een levendige presentatie.

We kunnen ook met genoegen aankondigen dat de game de Buu-verhaallijn bevat. Spelers hebben de mogelijkheid om het volledige verhaal van  Dragon Ball Z mee te maken vanaf de release en nemen de controle over personages uit heel de saga, waaronder Goku, Gohan, Vegeta, Piccolo en meer – naast talloze ondersteunende personages.

Dragon Ball Z: Kakarot zal verkrijgbaar zijn in Standaard, Deluxe, Ultimate en een Collector’s Edition met een Pre-Order bonus – vanaf vandaag te pre-orderen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password