Dragon Ball Z: Kakarot gaat anderhalf miljoen keer over de toonbank

Dragon Ball Z: Kakarot is inmiddels al meer dan anderhalf miljoen keer verkocht. Zo heeft Bandai Namco bekendgemaakt. Hoewel het veel exemplaren zijn, verkoopt het spel niet zo snel als Dragon Ball FighterZ – van die game gingen er in de lanceringsweek twee miljoen exemplaren over de toonbank.

Dragon Ball Z: Kakarot is een actie-rpg waarin de Dragon Ball Z-wereld kan worden ontdekt vol met extra missies, niet speelbare personages om tegen te praten en skills om te leren. De speler volgt een groot deel van Goku’s leven en avonturen. Het spel is beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Gisteren werd een derde seizoenspas voor Dragon Ball FighterZ aangekondigd. Kakarot heeft ook een seizoenspas, al is nog niet bekend wat voor uitbreidingen het spel krijgt. Fans speculeren over content gerelateerd aan de Super-reeks, maar dat is niet zeker.

Sasha zegt net zoals de rest van de redactie geen nee tegen een controller in de hand. Met een goede pint in de buurt kan hij alles aan. Buiten sport is geen enkel genre hem onbekend. Horror games staan hoog aangeprezen in zijn collectie, angst staat dan ook niet in zijn woordenboek. Naast video games kan Sasha ook enorm genieten van board- en kaartgames en de zwaardere muziekgenres zoals metal en rock.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password