Dragon Ball Xenoverse 2 is vanaf nu verkrijgbaar

Bandai Namco kondigt vandaag de launch aan van Dragon Ball Xenoverse 2, de meest uitgebreide Dragon Ball videogame ervaring tot op heden. Dragon Ball Xenoverse 2 is verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc via STEAM.

Spelers kruipen in de huid van een Time Patroller, enkele jaren na de events van de originele Dragon Ball Xenoverse, met de missie om de geschiedenis van de Dragon Ball-wereld opnieuw op de correcte baan te leiden in Dragon Ball Xenoverse 2. Met verbeterde graphics en gameplay design, alsook een nieuwe hub stad Conton City die zeven keer groter is dan de vorige hub, is de game klaar om de meest meeslepende en gedetailleerde Dragon Ball-wereld ooit ontwikkeld te zijn. Dragon Ball Xenoverse 2 voegt ook nieuwe personages toe aan z’n reeds robuuste rooster, inclusief personages van Dragon Ball Super zoals onder andere Goku Black, Hit en Future Trunks.

Daarnaast brengt Dragon Ball Xenoverse 2 een meer robuuste en uitgebreide personage personalisatie modus die meer personalisatie opties, extra features en speciale upgrades met zich meebrengt. De multiplayer modus levert epische versus gevechten inclusief enorme 6 vs. 1 co-op gevechten waarbij spelers de mogelijkheid krijgen om samen te werken om gigantische bazen neer te halen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password