Dragon Ball Xenoverse 2 Extra Pack 4 introduceert superschurk Broly uit de aankomende Dragon Ball Super-film

Fans zullen met Broly (Super Saiyan Full Power) in Dragon Ball Xenoverse 2 aan de slag kunnen gaan, naar aanleiding van de nieuwe film Dragon Ball Super: Broly. Broly maakt onderdeel uit van Extra Pack 4, dat deze winter verschijnt, waarbij de superschurk zijn krachten zijn vergroot om die van Goku te evenaren.

Een nieuwe arena, de Tournament of Power Arena, wordt ook met de Extra Pack 4 geïntroduceerd waarbij beide Zen-Ohs het gevecht vervoegen.

Extra Pack 4 maakt onderdeel uit van de Extra Pass en is ook apart beschikbaar. Deze winter ontvangt iedereen ook een aparte, gratis update met Broly’s pruik, Videl’s en Android 18’s kostuums, alsook de op kerst gebaseerde Kerstman outfit.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password