Tokyo Game Show toont nieuwe trailer voor Dragon Ball: The Breakers

Ontdek meer Dragon Ball: The Breakers content in deze trailer waarin nieuwe speelbare personages en een nieuwe map worden geïntroduceerd. De antagonist Majin Buu zal beschikbaar zijn als Raider: zijn handelsmerk stelt hem in staat te evolueren naar zijn krachtigere vormen door Survivors te veranderen in snoepjes en ze op te eten.   Zodra hij evolueert naar zijn definitieve vorm, zal het hele overgebleven team van Survivors worden geabsorbeerd in zijn lichaam, waardoor de kaart van het spel zelf verandert. Ze zullen moeten vechten om te ontsnappen als ze eenmaal zijn opgeslokt.

De ranks van de overlevenden zullen ook groeien: degenen die in de Temporal Seams verloren zijn gegaan zullen niet alleen zijn, want een nieuwe overlevende zal zich bij hen voegen: De Boer! De Boer brengt het spel de mogelijkheid om de grond op te graven en als je geluk hebt, kun je voorwerpen verkrijgen. Dus aarzel niet en graaf bij elke kans die je krijgt, je weet nooit wat je zult vinden!

Van 22 september tot 25 september wordt een Open Beta Test gehouden op alle platforms. Spelers kunnen zich hier registreren om deel te nemen aan deze nieuwe gelegenheid om het spel uit te proberen zonder voorselectie. Wanneer het spel uitkomt, krijgen OBT-deelnemers die het spel kopen op hetzelfde platform en hetzelfde account waarmee ze aan de OBT deelnamen, een exclusief item in het spel voor hun personage om te dragen: de Oolong-sleutelhanger.
 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password