Dragon Ball: The Breakers nu verkrijgbaar op pc en consoles

Bandai Namco  kondigt de release aan van Dragon Ball: The Breakers, een nieuwe asymmetrische online multiplayer game, beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc, maar ook compatibel met de PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

In Dragon Ball: The Breakers kunnen spelers kiezen om een team van zeven Survivors te vervoegen en proberen te ontsnappen, en overleven, of ze kunnen ervoor kiezen om in de huid te kruipen van een krachtige Raider en de ontsnappingspoging van de Survivors in de kiem te smoren. Survivors zijn gewone burgers, gevangen in een “Temporal Seam”, een fenomeen die hen opsluit in een plek waar tijd en ruimte in wanorde zijn. Ze zullen moeten vertrouwen op hun instinct, items gebruiken die over de map verspreid zijn en samenwerken met andere overlevenden om de Super Time Machine te activeren en te ontsnappen van de Raider. Als ze kiezen om als Raider te spelen, kunnen ze in de huid kruipen van een iconische antagonist uit Dragon Ball waaronder Cell, Majin Buu en Frieza. Zij worden gevaarlijker naarmate de game vordert, transformerend in nieuwe, meer krachtige vormen, en verwoesten stukken van de kaart om de kans op overleven van de Survivors te verkleinen.
Dragon Ball: The Breakers is beschikbaar in drie edities:

  • De Standard-editie, enkel digitaal verkrijgbaar
  • De Special Edition is zowel fysiek als digitaal beschikbaar en bevat naast de volledige game ook een Special Edition Pack met Customizable kostuum, de “Two-Handed Good” overwinningspose en de “Dragon (Yellow)” voertuigskin.
  • De Limited Edition is exclusief via de Bandai Namco Store beschikbaar. Naast de inhoud uit de Special Edition, bevat de Limited Edition een Steelbook, 3 Raider-stickers en een Cell Shell Figure, alsook een “Potara (Green)” in-game accessoire, die exclusief is als Bandai Namco Store-bonus en pas later voor andere spelers beschikbaar zal worden gesteld.

Dragon Ball: The Breakers zal blijvend ondersteund worden na release met nieuwe content en updates. De game heeft ook een gratis seizoensgebonden Dragon Tier die spelers beloont met gratis content als ze de game spelen. Dit seizoen is de tier 50-beloning een Farmer-skin voor Survivors.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password