DRAGON BALL: THE BREAKERS komt uit op 14 oktober 2022

Videogame-ontwikkelaar en uitgever Bandai Namco Entertainment heeft aangekondigd dat DRAGON BALL: THE BREAKERS op 14 oktober 2022 zal verschijnen. De game zal verkrijgbaar zijn op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc, en zal compatibel zijn met PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Fysieke pre-orders op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc zijn nu beschikbaar bij geselecteerde retailers. Digitale pre-orders zullen later beschikbaar zijn.
DRAGON BALL: THE BREAKERS zal verkrijgbaar zijn in drie verschillende edities:

  • De Standard Edition zal alleen digitaal verkrijgbaar zijn en bevat de game, en een “Android 18 Transphere” met de “Wall Kick” vaardigheid, evenals de “Scouter (Blue)” accessoire
  • De Special Edition is zowel in de winkel als digitaal verkrijgbaar en bevat de volledige game en het Special Editie-pakket met een aanpasbaar kostuum, de overwinningspose “Two-Handed Good” en de voertuigskin “Dragon (geel)”. Pre-orders voor deze editie zullen ook de “Android 18 Transphere” en “Scouter (Blue)” bevatten.
  • De Limited Edition is exclusief verkrijgbaar in de Bandai Namco Store. Naast de inhoud van de Special Edition, zal de Limited Edition een Steelbook, drie Raider stickers en de Cell Shell Figure bevatten, evenals de “Potara (Green)” in-game accessoire, dat een tijdgebonden exclusieve Bandai Namco Store bonus is.

DRAGON BALL: THE BREAKERS speelt zich af in het universum van DRAGON BALL XENOVERSE en bestaat uit een team van zeven Survivors die proberen te ontsnappen aan een Raider. De Raider, een van de grote antagonisten uit de franchise, zal hun overweldigende kracht en steeds krachtigere evoluties moeten gebruiken om de Survivors op te jagen en te verslaan.

Survivors zijn gewone burgers die gevangen zijn geraakt in een “Temporal Seam”, waardoor ze gevangen zitten op een plek waar ruimte en tijd in wanorde zijn. Het belangrijkste doel van de Survivors is om uit de Temporal Seam te ontsnappen met behulp van verschillende gadgets, waarvan de meest waardevolle Transpheres zijn, die de zielen van Super warriors bevatten en bij gebruik speciale vaardigheden en krachten verlenen.

In deze gevaarlijke omgeving die Survivors delen met de Raider, hoopt men de Super Time Machine te gebruiken om aan de Temporal Seam te ontsnappen voordat hun vijand niet meer te stoppen is.

Op 6 en 7 augustus zal er een Closed Network Test worden gehouden op alle platformen. Spelers kunnen zich hier registreren om mogelijk toegang te krijgen tot de Closed Network Test. Tijdens deze CNT zullen Frieza, de nieuw aangekondigde Raider, en Cell beschikbaar zijn om te spelen. Avatar, Oolong Survivor Skin en Bulma Survivor Skin zullen ook beschikbaar zijn om als Survivors te spelen.

De CNT zal speelbaar zijn op de volgende tijden:

  • Zaterdag 6 augustus – 4:00 uur – 8:00 uur.
  • Zaterdag 6 augustus – 14:00 uur – 18:00 uur
  • Zaterdag 6 augustus – 20:00 uur – 0:00 uur
  • Zondag 7 augustus – 4:00 uur – 8:00 uur

Een Open Beta Test zal op een latere datum worden georganiseerd met meer details die binnenkort zullen worden aangekondigd.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password