DRAGO entertainment onthult nieuwe gameplaytrailer voor verhaalgedreven sandboxthriller, Winter Survival

Winter Survival, de verhaalgedreven sandbox survivalgame van ontwikkelaar DRAGO entertainment, ondergaat een zinderende strijd tegen de toorn van de natuur op PC via Steam Early Access vanaf woensdag 28 februari 2024.

Bekijk de nieuwe gameplaytrailer die vandaag is verschenen en waarin de verbeterde visuals, natuurgetrouwe modellen en verbeterde vergezichten worden uitgelicht die Winter Survival heeft gekregen door de overgang van Unreal Engine 4 naar 5.
Gescheiden van vrienden, overleef een meedogenloze wintertoendra als roofdieren jagen op de verloren mensen, waaronder een bloeddorstige beer. Verken de ruige omgeving, leer hoe het land in elkaar zit en gebruik je vaardigheden en verstand als onervaren buitenmens. Maak een schuilplaats en verzamel middelen om de temperaturen onder het vriespunt te doorstaan. Zorg dat je mentaal sterk blijft als je hallucinaties krijgt en je zintuigen falen.

Doorsta de elementen van een onvoorspelbare winter in het speltype Coldwave en overwin een spervuur van lange uitdagingen door gebruik te maken van de omgeving in het speltype Endless.

Winter Survival is woensdag 28 februari 2024 beschikbaar op PC via Steam Early Access, met consoleversies in de toekomst. Early Access biedt drie verschillende speltypen om amateur- en ervaren survivalaars uit te dagen. Ontdek de geheimen van een verlaten stad en haar inwoners in het speltype Story.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password