Draagvleugelbootgeneratie voor officiële Global Racing League SailGP-inhoud

Indie publishing label HOOK is verheugd aan te kondigen dat Hydrofoil Generation, de opwindende racegame met simulatie van draagvleugelboten, nu de F50 raceboten en teamuitrustingen van SailGP zal bevatten in de volledige V1.0 lancering na het sluiten van een officiële licentieovereenkomst met de wereldwijde competitie.

Bij de release kunnen spelers die genieten van de meest accurate zeilsimulatie nu de spannendste races ter wereld uit de eerste hand beleven, met de hightech hydrofoiling F50’s van SailGP – die snelheden van bijna 100 km/u kunnen halen – in de game.

Hydrofoil Generation is momenteel beschikbaar in Steam Early Access, de volledige lancering staat gepland voor begin november.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password