Downloadbare content deel 1:The Teal Mask van The Hidden Treasure of Area Zero voor Pokémon Scarlet of Pokémon Violet is nu verkrijgbaar

De downloadbare content deel 1: The Teal Mask van The Hidden Treasure of Area Zero voor Pokémon Scarlet of Pokémon Violet is nu via de Nintendo eShop exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

Deel 1: The Teal Mask bevat gave functionaliteiten, waarmee spelers veel plezier zullen beleven.

  • Ontdek een geheel nieuw land – Welkom in het land Kitakami, een vredig gebied dat zich door zijn schilderachtige rijstvelden en appelboomgaarden duidelijk onderscheidt van de woestenij in Paldea. Je bezoekt dit vruchtbare landelijke gebied in het kader van een schoolreis van je academie. Samen met studenten van een andere academie neem je deel aan een outdoorstudieprogramma waarbij je door het land reist op zoek naar borden waarop de oeroude volksverhalen van Kitakami beschreven worden.
  • Ontmoet uiteenlopende bijzondere personages – Beleef avonturen met nieuwe personages zoals Carmine en Kieran, zus en broer, die student zijn aan de Blueberry Academy maar Kitakami hun thuis noemen, Perrin, een reiziger die onafscheidelijk is van zijn camera en op pad is om een foto van een mysterieuze Pokémon te maken, en mevrouw Briar, de docent die de leiding heeft over de schoolreis en grote belangstelling heeft voor het verschijnsel Terastal.
  • Ontdek nieuwe Pokémon – Vang onlangs ontdekte Pokémon uit Kitakami, waaronder de Matcha Pokémon Poltchageist, de Candy Apple Pokémon Dipplin en een drietal Pokémon die naar verluidt Kitakami in het verleden hebben beschermd: Okidogi, Munkidori en Fezandipiti. Daarnaast kun je je verheugen op ontmoetingen met talrijke eerder ontdekte Pokémon, zoals Vulpix, Snorlax en Poochyena, om er maar een paar te noemen.
  • Ga samen met je Pokémon en vrienden op nieuwe manieren op verkenning Ogre Oustin’ is een leuke minigame waarin je bessen verzamelt door Ogre Balloons te laten klappen. Als beloning krijg je mochi dat de basispunten van de statistieken van je Pokémon kan veranderen. Speel alleen of met vrienden en bedenk een strategie om op niveaus met een hogere moeilijkheidsgraad te kunnen spelen! Ook foto’s maken is nog nooit zo leuk geweest. Met de nieuwe Roto-Stick voor je Rotom-camera kun je vanuit een bredere hoek foto’s maken. En met een nieuwe functie kun je Pokémon in de gewenste positie krijgen voor de perfecte foto.

Spelers moeten het basisspel Pokémon Scarlet of Pokémon Violet hebben om toegang te krijgen tot de downloadbare content The Hidden Treasure of Area Zero.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password