Download vandaag de gratis Jumbo Demo voor Dragon Quest Builders 2

Square Enix maakt vandaag bekend dat de JUMBO DEMO voor het hooggeprezen Dragon Quest Builders 2 nu verkrijgbaar is als gratis download voor pc (STEAM). In aanloop naar de lancering van de pc-versie op 10 december, biedt de JUMBO DEMO beginnende bouwers een voorproefje op de bouwmogelijkheden die hen te wachten staan in Dragon Quest Builders 2.

In de JUMBO DEMO kunnen spelers op avontuur gaan om een “Master Builder” te worden. Hiervoor moeten ze zich een weg banen door drie gebieden: het tutorialgebied, het verlaten Isle of Awakening, en een groot deel van het Furrowfield-eiland. Bouwers die na het eind van de JUMBO DEMO graag hun avontuur willen voortzetten, kunnen hun opgeslagen gegevens overzetten naar de volledige retailversie van Dragon Quest BuildersS 2.

De pc-versie van Dragon Quest Builders 2 biedt hoogkwalitatieve graphics, een toegankelijke besturing met muis en toetsenbord en alle drie aanvullende DLC-pakketten die eerder voor consoles verschenen. Spelers die de game vóór 6 januari 2020 op STEAM aanschaffen ontvangen speciale bonuscontent, inclusief: de Medicinal Herb-decoratie, de DRAGON QUEST-logo-decoratie, 5 Sigil Blocks-recepten, de Chimaera Wing-decoratie, Lo-Res Luminary-recepten en het Legendary Line Art-recept.

Dragon Quest Builders 2 is een geheel opzichzelfstaande ervaring en daarmee het perfecte instappunt voor pc-gamers die nieuwsgierig zijn naar dit verhaalgedreven bouw-avontuur. In de game nemen spelers de rol aan van een beginnende bouwer die is aangespoeld op het Isle of Awakening, samen met Malroth, een mysterieuze jongen die lijdt aan geheugenverlies. Samen verkennen de twee verschillende eilanden, waarbij ze de skills ontwikkelen om een “Master Builder” te worden door dorpsbewoners te helpen, materialen te craften en vijanden te verslaan.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password