Download nu de Mario vs. Donkey Kong eShop-demo voor de Nintendo Switch

Download vandaag nog een demo met vier levels uit de eerste wereld van Mario vs. Donkey Kong in de Nintendo eShop van de Nintendo Switch. De volledige versie van deze game verschijnt op 16 februari. Bekijk de Mario vs. Donkey Kong – Overview trailer, om te zien wat deze verbeterde versie van de Game Boy Advance-klassieker te bieden heeft.

Kraak puzzels, overwin uitdagingen en vind de sleutels om de Mini-Mario’s te redden en Donkey Kong te verslaan. De demo biedt spelers ook een eerste blik op de nieuwe co-opstand, waarin twee spelers een enkele Joy-Con kunnen delen om als Mario en Toad samen te werken. Daarnaast hebben spelers toegang tot de nieuwe moeilijkheidsniveaus van de game – waarbij de Classic Style hetzelfde uitdagingsniveau biedt als de originele Game Boy Advance-versie. Wie liever een makkelijkere ervaring heeft, kan de Casual Style proberen. Daarin geldt geen tijdslimiet, en kunnen spelers vanaf checkpoints verder spelen.

Vanaf vandaag is een Mario vs. Donkey Kong-demo voor de Nintendo Switch verkrijgbaar in de Nintendo eShop. De demo omvat vier levels uit de eerste wereld. De volledige versie van deze game verschijnt op 16 februari.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password