Download nu de gratis Valkyrie Elysium-demo op PlayStation-consoles

Square Enix maakt bekend dat een gratis demo van Valkyrie Elysium nu is te downloaden, exclusief op de PlayStation 5 en PlayStation4. In de demo van dit nieuwe deel in de Valkyrie -serie kunnen spelers als Valkyrie de vele gevechtsmogelijkheden proberen en het eerste deel van de game verkennen. Spelers kunnen hun vorderingen overzetten naar de volledige game, wanneer deze op 29 september 2022 voor consoles verschijnt.

In Valkyrie Elysium wordt het lot van de wereld aan een jonge Valkyrie toevertrouwd door de All-Father, de hoogste der goden en heerser over de hele schepping. Tijdens haar missie om Ragnarok – de ondergang van de wereld – te voorkomen, moet deze Valkyrie diverse wapens, magie en de kracht van haar bondgenoten gebruiken om vele vijanden te overwinnen. Valkyrie Elysium verwijst enerzijds terug naar eerdere delen in de serie, onder andere met muziek van de vertrouwde componist Motoi Sakuraba, terwijl de game anderzijds een frisse, nieuwe richting inslaat met nieuwe vormen van mechanics uit klassieke vechtgames, zoals finishing moves en combo-systemen, maar dan gemaakt voor een action-RPG.

Fans die graag meer willen weten over Valkyrie Elysium, kunnen op zaterdag 17 september om 11:30 kijken naar een speciale Tokyo Game Show 2022 livestream over deze titel. Deze livestream is voorzien van Engelse ondertitels. Ga voor meer info over deze en andere Tokyo Game Show 2022 livestreams naar de officiële social media-kanalen van Square Enix.

Valkyrie Elysium verschijnt als fysieke en digitale Standard Edition voor PlayStation 5 en PlayStation 4. Een ‘digital only’ Standard Edition voor pc verschijnt via Steam. Daarnaast verschijnt een Digital Deluxe Edition voor alle platformen. De game is nu beschikbaar om te pre-orderen voor alle platformen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password