Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons toont verwoestende Tag Team-gevechten in gloednieuwe overzichtstrailer

Modus Games en ontwikkelaar Secret Base hebben vandaag een gloednieuwe trailer onthuld voor het aankomende Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons, met details over de wereldschokkende tag team-gevechten in de game en een voorproefje van een paar onaangekondigde speelbare personages. Bekijk de nieuwe trailer voordat Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons op 27 juli lanceert op pc, Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 en PlayStation 4.

De overzichtstrailer van vandaag laat de overweldigende kracht zien die spelers in handen zullen hebben als ze verwoestende Special Moves loslaten nadat ze de SP Meter maximaal hebben benut in de loop van de gevechten. Gebruik deze speciale bewegingen om tegenstanders te vernietigen en geld te verdienen om de vaardigheden van hun personages te verbeteren. Of gebruik aan het einde van een spelronde het overgebleven geld om een reeks speciale verzamelobjecten vrij te spelen, waaronder extra speelbare personages met hun eigen movesets, sterke en zwakke punten.

Double Dragon Gaiden speelt zich af in de nucleaire woestenij van New York City in het jaar 199X: Rise of the Dragons bevat een krachtmeting tussen de iconische Double Dragon broers, Billy en Jimmy Lee, en hun bondgenoten tegen de criminele bendes die de stad terroriseren voor dominantie. Versla één bende en de anderen grijpen de kans om meer macht voor zichzelf te grijpen door hun eigen vaardigheden te verbeteren en nieuwe sub-bosses te introduceren om spelers neer te halen. Om dit tegen te gaan, hebben vechters een groot aantal middelen tot hun beschikking, waaronder:

  • Ongelooflijke, naadloze tag team-actie.
  • Een groot aantal verwoestende combo’s, defensieve en offensieve moves voor de 13 unieke speelbare personages in de game.
  • Krachtige vaardigheden van serie-iconen Billy en Jimmy Lee naast Marian, die terugkeert als een volledig gerealiseerde, vuurwapen-zwaaiende afstandsvechter.
  • Nieuwkomer Uncle Matin, een oproerschild-zwaaiende krachtpatser.
  • Lokale coöp voor twee spelers, waardoor de actie met een vriend wordt verviervoudigd.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password