Doorsta de toorn van de natuur in de angstaanjagende survivalsim ‘Winter Survival’, die vandaag in Early Access wordt gelanceerd

Winter Survival, de verhaalgedreven sandbox survivalgame van ontwikkelaar DRAGO entertainment, trotseert vandaag het koude onbekende op PC via Steam Early Access.

Zet je schrap voor zinderende wind in een schrijnend verhaal over mens versus natuur. Een avontuurlijke trektocht met vrienden verandert in een nachtmerrie als een uitgehongerde beer de nietsvermoedende groep aanvalt. Gescheiden van de groep moet je je aanpassen aan de gebruiken van de wildernis of omkomen in de klauwen van bloeddorstige beesten en Moeder Natuur.

Verken de dorre winterwoestenij en een verlaten stad op zoek naar onderdak en bescherm je tegen de slopende kou met knetterende kampvuren. Scharrel kleine maaltijden bij elkaar om de honger te stillen en speur de sneeuwbanken af naar materialen om geïmproviseerd gereedschap te maken. Word sterker, sneller en slimmer door je jachtvaardigheden aan te scherpen, stevige bouwwerken te bouwen en ziekte en honger te voorkomen.

Knutsel messen, speren en vallen in elkaar om je te verdedigen tegen sluipende wolven, wilde zwijnen en de altijd vraatzuchtige beer. Manoeuvreer heimelijk achter omgevallen bomen of rottende schuren om rondzwervend wild op te sporen en gevaarlijke situaties te vermijden. Onder onverbiddelijke omstandigheden zoals vermoeidheid, stress en isolatie begint het gezonde verstand te tanen. Behandel wonden, bevredig lichamelijke behoeften en houd angst op afstand om te voorkomen dat je geest bezwijkt onder gruwelijke hallucinaties.

In drie verschillende speltypen kunnen liefhebbers van de wildernis op elk gewenst tempo spelen. Leer meer over de verlaten stad in het speltype Story, stel je overlevingsvaardigheden op de proef in het speltype Endless of ga de strijd aan met de eindeloze sneeuwstormen in het speltype Coldwave, dat over een week wordt gelanceerd.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password