Door Buitenaardse Wezens Geteisterde Multiplayershooter from Space Komt Uit Op Consoles

Curve Games en Triangle Studios bevestigen dat hun door roze aliens geteisterde multiplayer action-shooter From Space vandaag uitkomt op Xbox Game Pass, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4 en 5. In deze epische co-op shooter hebben fans nu toegang tot twee nieuwe Mission Packs voor €4,99 per stuk, waarmee de gratis Horde Mode van de game naar een heel nieuw niveau wordt getild.
From Space is een solo en co-op actie-shooter waarin spelers de uitdaging aangaan om de aarde te bevrijden van een buitenaardse plaag. In het nieuwe speltype Horde worden jij en je team op unieke locaties ingezet om doelen te bereiken terwijl je golven van roze levensvormen overleeft die in moeilijkheidsgraad toenemen. Deze leuke multiplayer-shooter is een toegankelijke en speelse co-op-ervaring – perfect voor spelers van alle leeftijden om mee te doen – met een verfijnde art-stijl en hoge herspeelwaarde.

Met teams van maximaal vier spelers was de apocalyps nog nooit zo leuk!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password