DOOM: Unto the Evil nu verkrijgbaar, nieuwe gameplay trailer vrijgegeven

DOOM’s eerste premium DLC pack, Unto the Evil, is nu wereldwijd verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc voor € 14,99. Om de lancering te vieren, werd een nieuwe gameplay trailer vrijgegeven:
Unto the Evil is de eerste van de drie premium DLC Packs dat nieuwe multiplayer content introduceert voor de prijswinnende first-person shooter, DOOM. Met drie nieuwe te domineren maps, een nieuwe speelbare demon, een nieuw wapen, een nieuw equipment item en een handvol nieuwe armor sets, taunts en Hack Modules biedt Unto the Evil spelers meerdere mogelijkheden hun mulitplayer ervaring uit te breiden en aan te passen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password