Doom Eternal verpulvert verkooprecord van de franchise

Bethesda Softworks, een onderdeel van ZeniMax Media, is trots om het kritische en commerciële succes van de lancering van DOOM Eternal aan te kondigen, dat snel het verkooprecord van het openingsweekend heeft verpulverd, met een verdubbeling van de verkoopinkomsten ten opzichte van de launch van DOOM (2016). DOOM Eternal was de best-verkopende game van de week op Steam en ging meteen boven de 100,000 gelijktijdige spelers op het platform.

De succesvolle lancering van DOOM Eternal weerspiegelt diens wereldwijde lovende kritieken. Tot op heden heeft DOOM Eternal Metacritic-scores van respectievelijk 90/89/87 behaald op PC/Xbox/PS4 en een Critics Recommended-rating van 96% op OpenCritic – met verschillenden die het een duidelijke game-of-the-year mededinger vinden en één van de beste first person shooter campaigns noemen in de geschiedenis van het genre.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password