DOOM Eternal Update 1 + Precious Metals evenement nu beschikbaar

De eerste, officiële update voor DOOM Eternal is er! De update bevat Empowered Demons, Event Series 3, single-player campaign updates, BATTLEMODE-veranderingen en veel meer.

Kom meer te weten over de nieuwe features en updates die Update 1 met zich meebrengt:

 • Empowered Demons –  Wraak gedode Slayers door empowered varianten van demonen te doden die die spelers uitschakelden. Deze demonen bieden een grotere uitdaging en geven grote hoeveelheden ressources en bonus XP wanneer ze worden verslagen.
 • Event Series 3 – Vandaag gaat Event Series 3 van start in DOOM Eternal, ook wel het Precious Metals-evenement genoemd, met glanzende nieuwe cosmetics om naar toe te werken, waaronder de MC Pain Master Collection! Spelers kunnen nu duiken in BATTLEMODE, Campaign of gewoon wekelijkse uitdagingen voltooien om hun voortgang in het evenement te verbeteren.
 • Single Player Quality-of-Life verbeteringen – Sinds de lancering luisteren we naar de feedback van spelers en update 1 behandelt enkele van de belangrijkste problemen die we horen. Sommige van deze veranderingen omvatten uitgebreide demonen-tutorials, de mogelijkheid om verticaal in het water te dashen en het verminderen van giftige damage tijdens het zwemmen.
 • BATTLEMODE Updates – We voegen een reeks functies toe die zijn ontworpen om de algehele ervaring in BATTLEMODE te verbeteren:
  • Sterfgevallen in BATTLEMODE tonen nu een overlijdensrapport om spelers te laten zien wat hen heeft gedood
  • Prestige-sterren verschijnen nu onder de spelerskaart om de meest toegewijde spelers te markeren
  • Problemen met latentie en vertraging opgelost
  • Tutorials verschijnen nu voor alle spelers wanneer BATTLEMODE voor de eerste keer wordt gespeeld
  • Echelon Leveling voor spelers op het maximale niveau
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password